Me poshte keni sqarim se cfar duhet te shenoni per tu kycyr ne AlbaChat me Mutter App dhe keni video nga YouTube per lidhje me AndroIRC
Te minuti 1:06 e keni portin 6667 duhet te ndroni ne 6697 dhe 1:08 shikoni ku shenon "Secured Connection" klikoni te ajo.

Spjegim i plote:

Klikoni New server dhe plotesoni opcionet e duhura:
Name: AlbaChat
Address: web.knaqu.org
Port: 6697
NickName: Nickun tuaj
Alternative: Nick alternativ
Ident: Chat
Secured connection: Enable SSL connectionCopyright © 2007 - Albachat. All rights reserved.