* Komandat e EggDrop ne AlbaChat


RadioZemra - komandat e dhomes #Ndihme

!ip !ssh !os !dns !seen !shiko !msg !quote !pyetje !register !ignore !ban !publik !platforma !2nicka

!rregullorja !password !zeri !spamfilter !mobil !kerko !ipadresa !sms !links !aop !ircop dhe !bllok-pa-arsye

InfoBot - komandat e dhomes #ops

!whois !whowas !who !userip !userhost !version !lastspoke !Clones !Covid !uptime

psh: !whowas DeviL - tregon cfar IP adrese ka pas nicku DeviL

Komandat e dhomes #AlbaChat

!puthje !poke !hug !wb !wave !rose !roses !dashni !dashuri !infuzion !romantik !brb !slap !nxeht !drita !burek !cigare !kafe !qebap !aircon dhe !rb

!enick - Mundeson nickat e regjistruar te shenojn ne #albachat edhe nese IP e tyre ka ndalese shkrimi

!denick - e fshin te njejten liste te nickave

Kuiz -

/msg Kuiz !ndihme

BlackOps - komanda te mundshme vetem nga @ e dhomes #OPS

!enick !denick !opcom !opercom !getip dhe !clones (ne #albachat)

* Komanda te dhomes #OPS

!shun - jep shun per fjalor

!sjellja - jep gline per sjelljen (provokime/kercenime)

!nick - jep gline per nick te piste / palejuar

!proxy - jep gline per PROXY

!nick - jep gline per nick te palejuar

!reklama - jep gline per reklama

!fjalor - jep gline per fjalor te piste

!prez - jep gline per prezentim te rrejshem

!-shun !-gline dhe !-gzline - Largon SHUN,GLINE ose GZLINE

psh: !-shun *@12.14.15.16

!bn - jep BAN ne #Albachat per nick te pakuptime/palejuar

!stop - bllokon shkrimin ne publik te disa IP problematike

!-stop - i liron te njejtat IP nga blloku

* Disa komanda te shkurtuara (vetem per IRCop)

/nm nick/IP - jep GLINE: Nuk jeni te mireseardhur /glinebot nick/IP - jep GLINE: Bots are not allowed in this server
/prox Nick/IP - jep gline: Hyrja me proxy nuk lejohet ne AlbaChat /reklama nick/IP - jep GLINE: Reklamimi eshte reptesisht i ndaluar
/ofendim nick/IP - jep GLINE: Ofendimi eshte reptesisht i ndaluar /sex nick/IP - jep GLINE: Fjalori juaj nuk pershtatet me rregulloren
/gnick nick/IP - jep GLINE: Tjera here merni nicka te pershtatshem /prez nick/IP - jep Gline me arsye: Mos prezantohuni si dikush qe nuk jeni!
/pnick nick/IP - jep GLINE: Mos keqperdorni nickat e huaj! /shunr nick/IP - jep SHUN: Reklamimi eshte reptesisht i ndaluar!
/ostaf nick/IP - jep GLINE: Ofendimi i stafit ndalohet reptesisht /shuns nick/IP - jep SHUN: Fjalori juaj nuk pershtatet me rregulloren
/krcn nick/IP - jep GLINE: Kercenimet ndalohen reptesisht
Ekstra komanda te chatit mund te lexoni KETU

Nese keni dicka te paqarte ose doni sqarime, pyetni ne #OPS