Komandat e RadioZemra - Kuiz - InfoBot - BlackOps dhe AutoDJ

RadioZemra - komandat e dhomes #Ndihme

!ip !ssh !os !dns !pyetje !register !ignore !ban !publik !platforma !2nicka

!rregullorja !password !zeri !spamfilter !mobil !kerko !ipadresa !sms !links !aop !ircop dhe !bllok-pa-arsye

Komandat e dhomes #AlbaChat

!badnick !shiko !msg !quote dhe !stats

Psh: !badnick te-gjate - Jep ban nickut te-gjate per nick te palejuar

Opcionet e mundeshme per stats jane: !stats !tstats !top10 !top20 dhe !rank per keto opcione: lines, words, actions, kicks, bans, joins, parts, splits, quits, nicks

Psh: !top10 words #ALbaChat - !stats DeviL #ALbaChat - !rank DeviL kicks #ALbaChat etj...

InfoBot - komandat e dhomes #ops

!whois !whowas !who !userip !userhost !version !lastspoke !Clones !Covid !uptime

psh: !whowas DeviL - tregon cfar IP adrese ka pas nicku DeviL

Komandat e dhomes #AlbaChat - shenoni !komanda ne #AlbaChat

!pershendetje !naten !tradhti !xhelozi !puthje !poke !hug !wb !roze !dashni !dashuri
!romantik !brb !slap !burek !cigare !kafe !qebap !aircon dhe !rb

!enick - Mundeson nickat e regjistruar te shenojn ne #albachat edhe nese IP e tyre ka ndalese shkrimi

!denick - e fshin te njejten liste te nickave

Kuiz -

/msg Kuiz !ndihme

AutoDJ -

!autodj (help) !nextsong !kenga !ndegjues ene !deshira

psh: !deshira https://www.youtube.com/watch?v=lQSXt9uZRE0

BlackOps - komanda te mundshme vetem nga @ e dhomes #OPS

!enick !denick !opcom !opercom !getip dhe !clones (ne #albachat)

!unknown - bllokon shkrimin ne PB te gjithe nickave pa regjistruar (ne raste flood-i)

!-unknown - i liron nickat e paregjistruar te shenojne (kur flood-i ndalon)

* Komanda te dhomes #OPS

!shun - jep shun per fjalor

!sjellja - jep gline per sjelljen (provokime/kercenime)

!nick - jep gline per nick te piste / palejuar

!proxy - jep gline per PROXY

!reklama - jep gline per reklama

!fjalor - jep gline per fjalor te piste

!prez - jep gline per prezentim te rrejshem

!-shun !-gline dhe !-gzline - Largon SHUN,GLINE ose GZLINE

psh: !-shun *@12.14.15.16

!bn - jep BAN ne #Albachat per nick te pakuptime/palejuar

!stop - bllokon shkrimin ne publik te disa IP problematike

!-stop - i liron te njejtat IP nga blloku

* Disa komanda te shkurtuara (vetem per IRCop)

/nm nick/IP - jep GLINE: Nuk jeni te mireseardhur /glinebot nick/IP - jep GLINE: Bots are not allowed in this server
/prox Nick/IP - jep gline: Hyrja me proxy nuk lejohet ne AlbaChat /reklama nick/IP - jep GLINE: Reklamimi eshte reptesisht i ndaluar
/ofendim nick/IP - jep GLINE: Ofendimi eshte reptesisht i ndaluar /sex nick/IP - jep GLINE: Fjalori juaj nuk pershtatet me rregulloren
/gnick nick/IP - jep GLINE: Tjera here merni nicka te pershtatshem /prez nick/IP - jep Gline me arsye: Mos prezantohuni si dikush qe nuk jeni!
/pnick nick/IP - jep GLINE: Mos keqperdorni nickat e huaj! /shunr nick/IP - jep SHUN: Reklamimi eshte reptesisht i ndaluar!
/ostaf nick/IP - jep GLINE: Ofendimi i stafit ndalohet reptesisht /shuns nick/IP - jep SHUN: Fjalori juaj nuk pershtatet me rregulloren
/krcn nick/IP - jep GLINE: Kercenimet ndalohen reptesisht

Ne vazhdim do te mund te gjeni disa nga komandat me te perdorura ne chat, dhe do keni sqarime se si perdoren dhe cfar qellimi kane. Nese keni ndonje gje te paqarte, ju mund te na kontaktoni ne dhomen #ndihme. Shpresojme te gjeni ate qe keni kerkuar


/list - Ju jep listen e dhomave ne AlbaChat

/join #emridhomes - Ju mundeson te hyni ne dhome!
Shembull: /join #kuiz

/ignore (nick) - Mundeson te injoroni personin qe ju pengon ne PV
/unignore (nick) - E heq ignoren qe keni dhene me heret
/silence +(nick) - Mundeson te injoroni personin qe ju pengon ne PV
/silence -(nick) - E heq ignoren qe keni dhene me heret
Shembull: /ignore DeviL ose shikoni ketu: INJORO
Shembull: /unignore DeviL

/me - Ju mundeson te dergoni mesazh ne shembullin me poshte:
Shembull: /me i pershendet te gjithe te pranishmit!
do te duket keshtu:
* DeviL i pershendet te gjithe te pranishmit!

/nick nickujuaj - Mundeson te ndroni nickun tuaj
Shembull:/nick DeviL
Shembull:/nick Vera
Shembull:/nick Pranvera

/mode nickujuaj +R ose /umode2 +R - E bllokon PV tuaj vetem per nickat qe jane pa regjistruar
/mode nickujuaj -R ose /umode2 -R - E liron PV tuaj per te gjithe
/mode nickujuaj +D ose /umode2 +D - E bllokon PV tuaj per te gjithe (pervec administratoreve)
/mode nickujuaj -D ose /umode2 -D - E liron PV tuaj per te gjithe
/mode nickujuaj +P ose /umode2 +P - E bllokon pv per te gjithe, pervec ato qe i keni ne liste
/mode nickujuaj -P ose /umode2 -P - E liron PV tuaj per te gjithe
* /pmlist - jep listen e usereve qe mund te ju shenojne ne pv
* /openpm NICKUN - Shton nickun e dhene ne listen e bardhe
psh: /openpm DeviL
* /openpm NICKUN -persist - Shton nickun e dhene ne liste dhe e mban ne memorie edhe pas shkeputjes se lidhjes
psh: /openpm DeviL -persist
* /closepm NICKUN - I ndalon mundesine nickun te dhene qe te ju shenoje ne PV
psh: /closepm guest*

/whois - Mundeson te shikoni me teper informata reth personit qe deshironi
Shembull: /whois DeviL

!shiko dhe !seen Nickname ose Host - Mundeson te shikoni kur ka qen dikush online
Shembull: !shiko DeviL ose /msg RadioZemra shiko *!chat@*.zemra.org nese perdorni host, qe mos merni ban

!msg NICKUN mesazhin - Mundeson te leni mesazh per personin qe nuk eshte ne chat momentalisht

Shembull: !msg DeviL vetem deshta te pershendes se nuk te kam takuar online
Shembull: !msg DeviL kur ta marish kete mesazh, me thir ne telefon
KUJDES

Mesazh mund te leni per persona qe perdorin nick te njejte sa here qe hyn ne chat
Nese ju nuk perdorni nick te njejte, atehere ne fund te mesazhit shenoni dhe kush jeni

Komanda per stafin e AlbaChat

Klikoni KETU per ti pare komandat e EggDrop-ave
Klikoni KETU per ti pare komandat e OPs
KETU per ti pare komandat e IRCop
Klikoni KETU per ti pare te gjitha linqet e rrjetit

Nese keni dicka te paqarte ose doni sqarime, pyetni ne #OPS